...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


...kisah duniawi...

0
ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Aku nak kongsikan something yang aku dapat dari email dalam inbox yahoo aku...Renungkan lah sama-sama..

~sila klik gambar untuk lebih jelas~


Apa korang rasa? Subhanallah...Mudah-mudahan insan-insan nie sempat diberikan hidayah sebelum terlambat...Amin



~from taiping with love~

...kenapa aku kena penyakit nie...kenapa???

1
KENAPA la aku kena penyakit nie???
|
|
|
|
|
V
*****************************************************
KENAPA mesti aku?? WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!
|
|
|
|
|
V
*****************************************************
Aku tak pernah mintak semua nie..
|
|
|
|
|
V
*****************************************************
Tapi, KENAPA tetap berlaku kat diri aku????
|
|
|
|
|
*****************************************************
KENAPA???
KENAPA????
Dan KENAPA?????
|
|
|
|
|
V
*****************************************************
AKU KENA PENYAKIT MALAS NAK UPDATE BLOG AKU NIE????
ARGHHHHHHHHHH!!!!





~from taiping with love~

...kasi clear sawang dan jembalang...

0
ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Hmm,dah lama giler asenya aku tak conteng-conteng kat blog aku nie..Dah naik bersawang dah aku tengok..Macam rumah kena tinggal dek orang 3-4 bulan..Silap-silap hantu jembalang pon dah pakat singgah melepak kat blog aku nie..

Syuh..syuh..syuh..pi men kt tempat len jembalang oii..


So,nie entri khas untuk kasi clear sawang dan jembalang yang mula nak memenuhi blog aku nie..Sori la takde mende nak di stori-mori kan..


...rEpoRt kEsIh@t@n...