...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


...dah 2 bulan lebih rupenye...

0
ASSALAMUALAIKUM W.B.T

18 Januari 2011..Tue lah kali terakhir aku tulis entri..Lama dah kan..Hari nie dah 23 Mac..Dah 2 bulan lebih rupanya aku bior blog nie berhabuk tak berjaga..So sad..Tapi tue lah,aku memang segan gile nak berblog 1-2 bulan nie..Betol-betol segan tahap maharaja..Mana ntah hilang feel nak menulis entri ntah..Entri nie aku tulis pun sebab masa dok layan fb,teringat nak skodeng blog zack zukhairi..Kot-kot dia adet tulis entri baru..Boleh le jugak nak layan baca..Tapi still tak berupdate pun blog dia..

Lepas tue baru le teringat yang aku pun ade blog jugak..Hahahahaha..Bukak new tab kt mozilla, then dengan tanpa rasa bersalahnya aku taip url blog aku..Cantik lagi blog merah aku nie rupenye..Takde le berhabuk sangat..Pas tue,bukak lagi satu new tab, aku taip plak url nuffnang..Tetiba rasa gatai nak tengok statistik trafik blog aku..Tak sangka btol aku,sepanjang 2 bulan aku biarkan blog merah aku nie bergantung tak bertali tanpa sebarang entri, masih ade lagi orang yang sudi tolong lap-lapkan habuk dan sawang kat blog aku..Terharu terharu.. Mungkin dengan ter'publish'nya entri nie,semangat aku untuk menulis akan datang balik...

* my little princess baru baik dari demam..Alhamdulillah..rindunye kat anak papa..


~from taiping with love~

...rEpoRt kEsIh@t@n...