...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


...my goal...

0
Assalamualaikum W.B.T 

Kepada Mu Ya Allah, aku mohon agar apa yang bakal aku usahakan ini beroleh kejayaan.
Kepada ayah bondaku, anakmu akan teruskan apa yang telah diusahakan sejak 28 tahun yang lalu dengan wajah dan pendekatan yang baru.

Kepada isteriku, sokongan dari ayang amat abang perlukan untuk memastikan apa yang bakal diusahakan ini berjaya.

Kepada adik beradikku, sokongan dan doa amat diharapkan.

Kejayaan Warisan Purnama, matlamat aku!!!


~from taiping with love~

Raya sudah abis...Aku tertekan!!!!

1
Assalamualaikum W.B.T 

Esok hari Isnin..Maknanya cuti raya pun abis dah..Rase macam tak puas je bercuti..Tetiba rase tertekan pulak pun ada nie..Dah terbayang-bayang dah depan mata kerja-kerja kat ofis..Gila punya tak best perasaan yang sedang melanda kalbu aku time nie..

Yang lagi tak bestnye, aku just ada masa seminggu je untuk bereskan kerja-kerja aku yang terbengkalai..Sebab ape??? Sebab start 12hb sampailah 30hb, aku kerja pi kursus kat KL pulak dah..Aku tak suka pergi kursus,ok!!! Tambah-tambah kursus yang memerlukan aku bukak mata luas-luas, capangkan telinga aku untuk dengar lecture..Kalau kursus yang melibatkan aktiviti fizikal@outdoor, itu takde hal punya..

Esok wife aku pun start kerja..Sian kat little princess aku sebab terpaksa kembali semula kepada rutin asal..Duduk dengan tok kat rumah sementara wife aku pegi kerja..Sian anak papa...

Ape pun, kepada yang start bekerja esok,selamat bekerja ye..


~from taiping with love~

5 hari raya

0
Assalamualaikum W.B.T

Alhamdulillah, dah 5 hari kite beraye..Ada tak yang sakit-sakit perut akibat overdose time makan? Gerenti ramai punya lah..Aku dan family,Alhamdulillah tak terjebak dalam peristiwa sakit-sakit perut nie..

Tahun nie rase macam pendek je masa untuk aku dan family nak pegi beraye rumah saudara-mara dan kawan-kawan..Sedar-sedar dah petang..Adakah sebab aku tak pandai rancang jadual untuk beraya atau bumi nie dah berputar makin laju????Paling nyampah tue,esok last day cuti..Lusa dah nak kena masuk balik ofis..Nak tambah cuti lagi seminggu boleh???

* mood barai je *


~from taiping with love~

...rEpoRt kEsIh@t@n...