...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


Pabila aku blogwalking...

0
Assalamualaikum W.B.T

Dah sekian lama tak mengupdate blog, tetiba je petang ni terasa nk tulis something..Tapi macam biasa, bila baru je nak conteng-conteng,aku mesti blur punya lah..Tak tau apa nak tulis..Aku meluat toi..

Erm, pagi tadi aku tetiba je teringin nak tengok blog Cik Epal, salah seorang blogger fofular..Aku sebelum nie memang tak pernah langsung jenguk blog Cik Epal nie..Tapi, bila skali je aku singgah dan baca entri dia, terus aku sedar blog dia ade urmphhhh..Memang patut pun popular..Rasa relax je baca entri terbaru dia walaupun entri tue panjang berjela..Tetiba plak aku terfikir,kalau la aku yang tulis panjang berjela macam tue,gerenti takdak sapa yang lapaq nak baca..Hahahahahahaha,drop diri sendiri..

Dah puas jamu mata kat blog Cik Epal, laju je aku taip url blog zack zukhairi..Nie antara feveret blog aku..Dan setiap kali aku melawat blog nie, aku harap dapat baca entri baru..Tapi hampeh..Tak berupdate lagi upernye..Kalau korang nak tau apa sebab blog si zack nie jadi feveret aku,baik korang pi sendiri jenguk blog kaler hitam tue ye...

Dah la,tak tau dah nak tulis ape lagi..Meluat toi...Aku 'temper' je rasa..Haksssss!!!!

~from taiping with love~

...rEpoRt kEsIh@t@n...