...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


5 bulan..Selamat Hari Raya

0
Assalamualaikum W.B.T 

Lama sungguh aku tak update belog merah aku nie..Tadi dok perati last entri yang aku tulis bulan Mac 2011.. Rupenye +-5 bulan dah tak conteng-conteng kat sini..

Nak cerita pasal ape ek??? Memandangkan esok dijangka raya, so nak cerita pasal persiapan raya lah..Boleh??? Ade sesape nak halang@protes@tunjuk perasaan tak??? Klu takde,aku continue la ye..

Raya tahun nie lain macam sket feel dia..Sebab this year aku akan beraya with my little princess, Nur Arissa Amani..Maka, dengan resminya aku akan beraya dengan title 'bapak budak'..hahahaha...
Persiapan raya obcoz la si tenit tue yang paling happening..Asenye dah +-RM300 aku n wife aku abiskan untuk memastikan my Arissa Amani nampak cantik menawan di hari raya..hahahahahaha..Persiapan untuk aku dan wife aku same je macam persiapan korang semua..

Di hari-hari last bulan-bulan posa macam nie,macam kat rumah-rumah korang jugak,mesti berlaku kerahan tenaga kan..Standard la tue..Nak raye le katakan..Apa yang berlaku kat rumah aku sekarang nie adalah sama je dengan ape yang sedang berlaku kat rumah korang jugak..So,malas nak citer panjang-panjang..

Dah tak tau nak tulis ape dah..Nie lah akibatnye bila dah lama tak menulis..

Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf Zahir dan Batin..Jemput le datang rumah aku ye..Kuih raye tahun nie sedap-sedap..Wife aku yang 'tunjuk'..hahahaha...





~from taiping with love~

0 comments:

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...