...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


Gatal tangan...Photoshop CS5

1
Assalamualaikum W.B.T

Dah sekian lama tak conteng-conteng kat sini,tetiba pulak hari nie gatal-gatal tangan nk menconteng..Tadi lepak-lepak kt nuff,saje la gatal tengok analitik..Tak sangka ade jugak orang sudi singgah kt blog berhabuk aku nie..Hahahahahaha..Macam tak caya je..

Sekarang nie aku tengah menggila dengan Photoshop CS5..Tetiba je rasa best bila dah pandai sesikit main edit-edit gambar..Terima kasih la kat Youtube sebab banyak sediakan tutorial untuk aku belajar. So kepada sesapa yang teringin nak belajar guna Photoshop tapi takda sifu,rerajin la ye tengok tutorial kat Youtube..Gerenti berbaloi-baloi..


  ~from taiping with love~

1 comments:

cikgu isza said...

letaklah gambarnya
:)

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...