...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


...cupcakes from My Kaisha Cake...

0
ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Minat tak makan cupcake? Ala, kek kecik yang comel-comel tue..Sekarang nie ramai dah orang yang jadikan cupcake nie satu bisnes..Dah macam satu fenomena pulak kan..

Entri nie aku tulis khas untuk promotekan bisnes cupcake best friend aku, iaitu Ekin..Cupcake si Ekin ni sangat la kiut-miut dan ada pulak macam-macam flavour.. Dan yang paling penting, HARGA SANGAT BERPATUTAN..Diulang sekali lagi,HARGA SANGAT BERPATUTAN...

Tak mau cakap banyak, meh kite jamu mata dengan gambar-gambar cupcake buatan Ekin nie ye..
*kalau tak meleleh air liur, tak tau le kan..Aku pun dah rase cam nak tempah pulak dah..

 ~ nie blogshop si Ekin, MY KAISHA CAKE ~


 ~ blueberry~


 ~coklat ~


 ~ pandan ~


 ~ pisang ~


 ~ strawberi~


 ~ vanila chocolate chips ~


~ vanilla raisin ~

Amacam, dah ade yang tertarik hati ke dengan cupcakes yang comel-comel nie..So, kalau ade antara korang nak tempah cupcakes nie, si Ekin nie amat mengalu-alukan tempahan dari korang semua..Untuk maklumat lanjut pasal cupcakes nie, korang boleh contact tauke cupcakes nie dekat blogshop dia ye..

@@ JoM Singgah Makan Cupcakes di My Kaisha Cake @@
|
|
|
|
v



~from taiping with love~

0 comments:

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...