...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


Raya sudah abis...Aku tertekan!!!!

1
Assalamualaikum W.B.T 

Esok hari Isnin..Maknanya cuti raya pun abis dah..Rase macam tak puas je bercuti..Tetiba rase tertekan pulak pun ada nie..Dah terbayang-bayang dah depan mata kerja-kerja kat ofis..Gila punya tak best perasaan yang sedang melanda kalbu aku time nie..

Yang lagi tak bestnye, aku just ada masa seminggu je untuk bereskan kerja-kerja aku yang terbengkalai..Sebab ape??? Sebab start 12hb sampailah 30hb, aku kerja pi kursus kat KL pulak dah..Aku tak suka pergi kursus,ok!!! Tambah-tambah kursus yang memerlukan aku bukak mata luas-luas, capangkan telinga aku untuk dengar lecture..Kalau kursus yang melibatkan aktiviti fizikal@outdoor, itu takde hal punya..

Esok wife aku pun start kerja..Sian kat little princess aku sebab terpaksa kembali semula kepada rutin asal..Duduk dengan tok kat rumah sementara wife aku pegi kerja..Sian anak papa...

Ape pun, kepada yang start bekerja esok,selamat bekerja ye..


~from taiping with love~

1 comments:

cikgu isza said...

jangan stress.. hidup mesti enjoy..
:D

akak dah masukkan url blog..
:D

Jom pekena! | Semekar Kasih

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...