...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


Student Life @ USM - part 2

1
Assalamualaikum W.B.T

Jam dah tunjuk pukul 2.44 pagi... Orang lain dok sedap tido +  mimpi indah + siap meleleh air liur, aku dok lagi tercongok kat meja study...Tengah berhempas pulas siapkan assignment esei 4000 patah perkataan!!!...Nie bukan buat esei pasal makanan kegemaran, hobi ke hape...Tapi esei pasal ideologi kat negara Turki nun...Esei pasai negara sendiri pun aku tak pernah buat, tapi demi nak dapat markah untuk PB (penilaian berterusan) bagi subjek sains politik, ku gagahkan jua untuk tulis esei pasal benda yang kalau ikut hati, xkelapaq aku nak tulis...Nasib baik la incik google banyak tolong aku bagi info pasal tajuk esei aku nie...Nie tak tau sampai pukul berapa bijik mata aku nie mampu nak bertahan ngadap laptop...Dah la deadline nak kena hantar dah dekat, 31/1...Makna kata ada lagi 2 hari lagi...Mampuihhhhh!!!!


Kalau sebelum nie aku tido lambat sebab kerja, tapi untuk 3 minggu sepanjang kat USM nie aku tido lambat hanya semata-mata untuk study dan siapkan assignment... Tapi ok jugak la kan sekali sekala tukar reason untuk tido lambat... Last aku tido lambat sebab study + buat assigment kalau tak silap dalam 7-8 tahun lepas, zaman aku dok study kat poli... Dah lama kan... Dan sekarang dapat rasa balik... Agak lemau jugak la kepala hotak + badan aku untuk hadap situasi yang dah lama aku tinggalkan nie... Tapi xpe, esok aku takde kelas langsung, so leh la aku qada tido...

Tue jela..Okbai...

  ~from taiping with love~

1 comments:

jaakechik said...

eh, x siap lagi ke? jaa dah siap lama dah. sebelum mai intensif lagi. mmg pening nk wat assigment ni kan?

p/s : jaa ponteng kelas jkp hari tu...hehehe... org kata dia amik kedatangan kan? tapi nak camano den terlepasssss...huhu..

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...