...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


Student Life @ USM - part 1

3
Assalamualaikum W.B.T

2013 dah nak masuk bulan ke-2...Tapi nie baru nak terbit 1st entri aku untuk tahun nie...Hahahaha...Ape pun, terima kasih banyak-banyak kat Jaa Kechik sebab bagi semangat kat aku untuk conteng-conteng blog merah aku nie...Thanks fren!!!

Untuk entri yang julung-julung kalinya untuk 2013 nie, aku nak share pasal life aku yang kembali bergelar STUDENT....terima kasih banyak-banyak kat USM sebab sanggup bagi aku peluang untuk kembali bergelar student...

Kat USM nie, aku amik kos Sains Kemasyarakat atau nama yang lebih glemer dan sedap disebut Sains Sosial....Aku sekarang nie baru dalam tahun satu...So ada 3 tahun lagi aku nak kena habiskan...(lama lagi tue)...Sekarang nie aku tengah dalam kursus intensif selama lebih kurang 3 minggu kt USM...Skali dengan Jaa Kechik... Tak sangka plak aku yang Jaa Kechik nie pun satu kos ngan aku...

Masa kursus intensif nie ,pihak USM dengan paksa relanya suh aku dok hostel...Dah lama siot tak dok hostel..Last dok masa sekolah teknik dulu je (2000-2001)...Sebenarnya dah masuk seminggu aku kt USM nie...Sekarang baru rasa nak story...Hahahaha...Itu pun atas sokongan moral yang tak berbelah bagi dari Jaa Kechik....Tengkiu skali lagi naa...

Next entri nanti aku share serba sikit suasana dalam USM nie masa kursus intensif nie ye...Kot-kot la ada readers yang baca entri nie yang ada niat nak sambung PJJ kt USM macam aku sekarang...So, leh la usha-usha dulu kan...

Itu jelah untuk kali nie...Okbai....


~my notice board~

~nie separuh dari buku yang nak kena baca~


  ~from taiping with love~

3 comments:

jaakechik said...

amboihhh entry langsung tak leh blahhh! penuh ngan nama jaakechik... haha... nanti jaa wat entry utk jai jugak ok.. pasni jgn terus terkubur tau. teruskan usaha. ingat BE ingat update...hihi...

jaakechik said...

buku-buku kat atas tu cantik molek jer lagi. nampak sgt jarang baca. hahahahaa... ye dok?

dee said...

macam best je jadi student balik ni..boleh sambung master x eh course ni?

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...