...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


CDM25 oh CDM25

0
Assalamualaikum W.B.T

Pagi nie tetiba je gatal tangan nak search kat incik Google satu keyword nie..CDM25...

So, apa ye kata incik Google...


Nah, amik kau..Berkoyan-koyan yang kluar pasal CDM25 nie..Macam-macam dah pic si awek yang pada aku kurang bernasib baik nie kena edit dengan keyboard warrior...Tapi tue la kan, nasi dah jadi bubur beb...Tapi si kiki nie pun dh minta maaf kan..Uncle tue pun dah maafkan dia...So, korang kat luar sana takyah ler lelebih nak maki hamun si kiki nie..Semua orang buat silap..Ye dak..Bezanya silap si kiki nie dirakam dan jadi viral...

Kepada Kiki Kamaruddin, lepas nie berhati-hati la ye dalam bertutur...Bahasa Budaya Bangsa...Kan...Dont worry lah, isu nie kejap je meletop-letop di pasaran..Tak lama lagi orang mesti dah lupa apa itu CDM25, Peugeot putih, stereng lock...Tak caya tengoklah nanti...

  ~from taiping with love~

0 comments:

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...