...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


Jom tengok Iklan Raya 2014

0
Assalamualaikum W.B.T

Lagi seminggu nak RAYA weih...Kehangatan nak sambut raya kian dok terasa..Time nielah bagi aku paling nikmat klu nak wat persiapan raya..Maksudnya shopping raya lah..Diskaun di merata-merata..Dari alam maya sampailah ke alam nyata...Segala mak nenek yang dijual semuanya ada diskaun...Padahal klu perati btoi-btoi, bukannye diskaun sangat pun...

Ok,itu bab diskaun raya..Malas nak tulis pepanjang...Sebab aku nak belanja cerita lain kat korang...

Tadi saja la gatai tangan bukak youtube dan taip 'Iklan Raya 2014'....Maklumlah la, dah nak raya kan....Iklan raya nie biasanya Petronas dengan Telekom Malaysia la antara otai iklan raya yang jalan cerita dia paling best dan touching...So, jom aku belanja korang sikit dengan iklan-iklan raya 2014 yang sekarang nie pun dok rancak tayang kat tv...

Iklan Raya Petronas...nak tengok klik SINI


Nie iklan dari TM...nak tengok klik SINI


Nie plak iklan RTM...nak tengok klik SINI


Iklan Astro (Zaizang Razak punye)...nak tengok klik SINI


Nie iklan Jakel (Aaron Aziz)...nak tengok klik SINI



Iklan Raya Nissan...nak tengok klik SINI



 

0 comments:

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...