...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


Nasib baik LULUS belaka...

2
Assalamualaikum W.B.T

Semalam hari yang paling mendebarkan untuk aku dan seluruh student PJJ USM...Sebab ape yang nak hegeh-hegeh sangat nak berdebar bulan-bulan posa nie ntah??? Sebabnya result final exam dah boleh check dah semalam..Walaupun sekadar result yang hanya mention LULUS atau GAGAL je, tapi itu dah cukup wat lutut goyang beb...

Jam kat pc tunjuk 9.30 pagi masa aku bukak website USM untuk check result tue...Nebesnye toksah dok kata la...Nasib baik bulan posa, kalau tak mau bergelas-gelas air aku teguk tara nak bukak tengok result tue...

Dan........

Inilah resultnya.......


Alhamdulillah....Lulus bersih semuanya...Clean and clear..Tak sia-sia rasanya bermati-matian study last minute masa kt hostel hari tue...Nasib baik subjek yang ak study tahap 10% tue lulus...Klu tak..mampus aku...Special thansk to my roommate merangkap my ofismate, Syuk a.k.a Abah sebab study bermati-matian dengan aku sepanjang exam week...Tak lupa jugak kat Ajai, Syah, Sidi, Ema, Ija, Azlie, Jia, Wawa dan Yati...Dorang nie antara penyumbang info terbesar aku sepanjang exam week tue..Jumpak lagi geng time intensif 2015...

Bala tahun 2 dah lepas..Bulan 8 nie start pulak bala untuk tahun 3...Adoiiii lambat plak rasenye nak abiskan study nie....Arghhhhhh...

  ~from taiping with love~

2 comments:

Mama Arilia said...

Tahniah sayang...

Montana said...

Tahniah2...teruskan usaha

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...