...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


MUET oh MUET

2
Assalamualaikum W.B.T

Wah,terlebih semangat hari nie...Tak sampai 10 minit dah 2 entri...Bagus2...Pala hotak...Hahahaha...

Tak mau crita banyak, esok aku nak kena hadap exam MUET....Demmmmm...Dedulu masa kat poli gatai tak mau pi amik siap2..Konon-konon lepas abis buat diploma dah nekad tak mau sambung degree..Hah,sekarang baru padan muka..Baru nak tergedik-gedik nak amik...Klu ikutkan hati aku, takdenye aku nak amik MUET nie..Tapi dah jadi salah satu syarat wajib untuk grade degree,mesti ada MUET..Maka dengan paksa rela lah aku amik jugak exam nie...

Esok paper speaking...Mampus aku..Dah la english aku super duper hebat...Lidah plak sekeras aisberg yang kapal titanic langgar...Nampak gaya malam nie nak kena amik hammer a.k.a mertun la, kasi ketuk lidah bagi jadi lembut...Sesape ade tips paling berkesan untuk saat-saat kecemasan mcm sekarang nie,leh la passing-passing tips tue kat aku ye..Jasa baik korang sumpah aku kenang punya...

  ~from taiping with love~

2 comments:

jaakechik said...

selamat exam MUET. jaa belum amik lagi. ntah belum ada kesempatan nak daftar...hihihi...

p/s : aktif la blogging tu... sayang lor kalo x aktif time CPUV duk running tuu...heee!

faizal said...

hye jaa...hehehe..in shaa allah akan lebih aktif after this...chaiyokkk

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...