...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


Kembali menconteng

2
Assalamualaikum W.B.T

Masa on pc td, tetiba teringat nak baca blog zack zukhairi...Masa tengah sedap-sedap dok baca entri dia,skali lagi tetiba teringat something...Aku pun ade blog jugak..Hahahaha...Dah lama siot tak usha blog sendiri...Apa dah jadi pun tak tau..

Petang nie mood untuk menulis macam dah bersinar kembali..Ceewahhh..Tapi tak tau la kan bapa lama sinaran nie boleh bertahan...Tapi seriously,memang terasa nak aktif balik berblogging nie..Dah lama sangat tinggal..Sampai chatbox aku pun dah jahanam...So, sesapa leh tolong tak guide aku untuk dapatkan new chatbox...Seyes aku dah tak tau nie...

  ~from taiping with love~

2 comments:

jaakechik said...

selamat kembali blogging!!

nak daftra shoutbox baru? nah tgk kat sini caranya :

http://www.lyssasecret.com/2012/01/tutorial-daftar-shoutbox-busukorg.html

faizal said...

tq jaaa....

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...