...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


Oh MATA...tolonglah pejam...

0
Assalamualaikum W.B.T




2.35 pagi.....!!!!!!!!!

Aiyak, pesal le dengan bijik mata aku nie???? Aktif terlebih sungguh la...Langsung tak mengantuk...Gilo pelik aihhh...Slalu time nie dah nak masuk klimaks dah mimpi aku...

Tolong le pejam wahai mata oiii...Jap lagi pukul 8.00 pg aku nie ade exam MUET...Dah la nak kena hadap azab 3 paper sekaligus...Reading,listening and writing...Reading ngan listening aku tak bape goyang sangat...Yang paling nak melingkup esok kompem test writing...Dah bapa lama weih tak buat karangan omputeh...Ejaan sure banyak tak betul punya la esok nie...Vocabulary apatah lagi...

Pe pun,redha aje lah untuk 3 paper MUET nie...HANTAM SAJAAAA!!!


  ~from taiping with love~

0 comments:

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...