...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


...25 random things, fact, habits, or goal about ME!!!!!...

11
ASSALAMUALAIKUM W.B.T


"Once you have been tagged, you are supposed to write a note, with 25 random things, fact, habits, or goal about you. at the end, choose 25 people to be tagged. you have to tag the person who tagged you. if i tag you, its because i want to know more about you. your cooperation is highly appreciated. haha"

Oleh kerana Ailyl Rozanna sudi tag aku, so nie jawapan untuk:


25 random things, fact, habits, or goal about ME!!!!!
*habis bocor semua rahsia aku, damn!!!*

1) Aku dah kawin, ok!!!

2) Umur sebenar aku 26 tahun, 2 bulan dan 1 hari (mengikut tarikh entri nie)..

3) Start membuat terjunan tiruk ke dalam arena blogging nie bulan April 2010...

4) Dijangka dianugerahkan darjah kebesaran yang membawa gelaran 'P.A.P.A' pada 10/11/2010...

5) Walaupun muka takde jerawat, tapi aku nie penghidap masalah resdung yang agak tinggi levelnya..(sambil tenyeh hidung)...

6) Kalau tengok dari gambar-gambar aku kt blog nie,mesti korang ingat aku memiliki perut yg slim river..Tapi TIDAK!!! Perut aku sedikit besar sebenarnya (still taknak ngaku boroi)...

7) Kecik-kecik dulu bercita-cita nak jadi cikgu..Tapi,bila dah besar nie,baru sedar takde talent langsung nak mengajar orang..

8) Aku kalau tengah kusyuk buat something,aku suka kunyah lidah.Ala-ala macam makan chewing gum...

9) Bila pergi shopping,aku suka belek kaw-kaw dulu benda yang aku nak beli tue..Tapi last-last,selalu je tak jadi nak beli...Bila dah balik,baru rase nyesal sebab tak beli...damn

10) Sekarang nie,aku tengah bergiat aktif men'decorate' rumah aku dengan tema ala inggeris..Nanti aku postkan gambar-gambar utk korang tengok ye..

11) Masa dok fikir-fikir kos yang nak diambik bila sambung belajar, aku teringin nak amik kos interior design..Tapi ntah macam mana leh pegi apply engineering..Dan sekarang,aku adalah diploma holder dalam Electronic Engineering..

12) Aku tak pandai naik moto yang ade clutch..So,jangan ade sesape yang berani pinjamkan motor RXZ,Yamaha 125 dan yang seangkatan dengannya kat aku kalau korang taknak motor korang aku baraikan...

13) Aku suke melawat blog Irine Nadia Marcello, Zack Zukhairi dan Ailyl Rozanna setiap kali aku online...Tapi, tak tau le pulak diaorang nie pernah melawat blog aku ke tidak..Aiman tak kisah...

14) Aku teringin nak ada ijazah...

15) Teringin nak jadi orang yang bebas dari masalah kewangan...Nie asal tengah bulan je,berlaku 'kesesakan' lalu lintas dalam dompet duit aku nie...

16) Aku lebih expert jalan-jalan di negeri Johor berbanding dengan negeri aku sendiri, Perak...Kalau Ailyl bagi alamat rumah dia kat Johor,selamber je aku leh cari...

17) Sangat suka melombong bijih timah yang bersembunyi dalam lubang hidung aku nie...

18) Aku akan kaburkan mata aku setiap kali tengok part hantu keluar dalam ape-ape je cerita hantu...

19) Aku tak suka orang pandang rendah kat aku...

20) Aku tak suka marah-marah...

21) Aku tak berapa pandai beramah-tamah dengan orang yang aku baru kenal..So,orang akan cop aku SOMBONG..Tapi,aku bukan macam tue..Aku sangat friendly orangnya...

22) Team bolasepak feveret aku ----------------> MANCHESTER UNITED

23) Aku sangat tak pandai nak jaga alat tulis aku..Memanjang je hilang...

24) Ramai orang tak boleh nak baca tulisan tangan aku...Kekadang aku sendiri pun tak boleh nak baca tulisan sendiri...

25) Dalam family aku,aku sorang je yang berkulip agak gelap..Adik beradik dan mak ayah aku semua kulit cerah-cerah je..Ntah pasal ape ntah...

DONE!!!! Aku dah berjaya jawab tag yg diberi..Kat sini, dengan penuh bernafsu aku nak tagkan pulak kepada 25 orang blogger yg aku teringin nak tau tentang diri diaorang..


Hope lepas jawab tag nie,boleh tinggalkan link kat ruangan komen aku ye..Aku nak gi baca..TQ guys...





~from taiping with love~

11 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

perghhhhhhhhh homework ni gara2 aku ak pakai nametag kat sekolah, cisss...nntkan kejujuran ku, hahahahahha :)

ifah said...

patut nye kau ni jadi doktor la. tulisan dok kan x lawa. hehe jgn marah

Ieda Al-Habsyi said...

siap dahhhhhh :)

Ailyl Rozanna said...

TQ jawab tag :)
waaahhhh no 13 tuh. dushhh!!!30x!!
ahaha. ehh pape pn tahniah bakal jd seorang bapak. hehe ^_^

cikgu isza said...

trima kasih atas ingatan.. bila dah siap akak maklumkan yer..

alinac lover said...

alamak ke tag ka..nk buat nnti :0

lama xdtg sni..hehe

alinac lover said...

done bro...

http://www.alinaclover.com/2010/10/25-tentang-saya-ada-ke-orang-nak-baca.html

ierahaziera said...

abg...
ira x tag org laen boleh??? hehehehe

sebelas said...

amboi lengkap biodata diri..siap dengan diri aku pun i tag..hehehe..

terima kasih :D

Ct Arina said...

aku pn x pndi naek moto de clutch do.
wakaka!
tp bile laki cam ko x pndai, uhh -_-"
p blaja skarangggggggg!!!!

p/s: sila lawati n3 aku, 25 About Me ~_^

Melati said...

owh.... selamat berkenalan =)))

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...