...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


...3 kerja dalam 1 masa...

7
ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Alhamdulillah, 2 hari lepas, ayahanda tercinta selamat menjalani pembedahan mata..Buang catarak(selaput) dan install kanta dalam mata..

Semalam pulak, wife tersayang kena tahap kat wad bersalin..Doktor cakap dah terbukak 1cm..Tapi,takde pun turun ape2 tanda nak beranak..Takpe lah,ikut aje cakap doktor..Dia kan lebih arif dalam bab beranak nie..

Minggu nie minggu yang paling sibuk...Kena uruskan 3 orang dalam 1 masa..1st,of course la kena take care ayahanda tercinta..Kena make sure ubat mata dititik 2jam sekali..Nasib baik dah penah ade pengalaman dalam bab penjagaan orang yg baru lepas operate mata nie..

2nd,take care wife tercinta..Yang bila-bila masa je boleh delivered..Fuh,neves giler nie..Cam nie agaknya perasaan orang yang 1st time nak dapat baby kan..Nah,sekarang aku plak yang rasa..Pengalaman pengalaman..

Orang ketiga yang dalam perhatian aku adalah kakak tersayang..Dia sekarang nie dalam tempoh berpantang lepas selamat bersalin baby gurl 12/10/2010...Aku take over tugas abang ipar aku yang sekarang nie tgh berkursus kat KL 6 bulan..

Harap semuanya akan berjalan dengan lancar..Semoga abah tersayang cepat sembuh,wife tercinta selamat bersalin tanpa masalah dan akak n baby aliya  sihat sepanjang tempoh berpantang nie..AMIN...



~from taiping with love~

7 comments:

melon said...

slamat bergelar papa.... bestny ade anakkkk!! huwaaa... gmah xsabar nak kawen.. tp umur bru 18.. keh3. gatal .

nanti, upload gmbr anak ehh.. mesti comeiii sgt ni..

Melati said...

hi Papa to be!!! Congrats yeaa!!!

faizal said...

gmah: tq..tolong doakan agar semua selamat ye..
melati: TQ!!!!

ierahaziera said...

gud luck abg...
semoga semua nya selamat...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

congratezzz to both u and wife:) hope anak yg lahir sihat . then, to the rest of ur family moganya selamat2 dan sihat2 shaja. n hope ur job done well:)

alinac lover said...

semoga semuanya selamat ya



p/s=jemput join Giveaway yong ek

http://www.alinacshoppe.com/2010/11/giveawayalinac-membership.html

faizal said...

yong: tq..dah join GA
iera: tq..AMIN
fifiey: tq atas doa..AMIN

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...