...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


...ailyl mystery giveaway...

2
ASSALAMUALAIKUM W.B.T



Bersusah-payah aku mengaler doodle nie guna paint...Semata-mata nak join contest
Ailyl Mystery GiveAway

Sebab ape aku color doodle nie macam nie? Nak tau ek...

1) Rambut color coklat@koko - bukan sebab rambut Ailyl color tue,tapi aku nie teringin sesangat nak color rambut aku nie warna cekelat..Tapi tak boleh!!!! Damn..

2) Anak mata color grey - Aku tau anak mata Ailyl bukan warna grey..saje bubuh color tue sebab andaikata aku nie kena pakai contact lense, aku nak bli yang warna grey..Ngancam siot!!!

3) Bibir ade lipstik pink - Sebab doodle tue kan jantinanya gugurl...Kalau doodle nie boy,dah lama aku taruk kasi hitam dia punya lips...Ala-ala perokok tegar gitu...Hahahahahaha..Macho ape,tengok lips Adi Putra..

4) Singlet color grey - Aku rase dalam almari Ailyl ade kot single color grey nie..Rasenya ler..

5) Seluar track color merah lining kuning - Aku ade sebijik seluar color nie..Brand Adidas lagi tau..

6) Kasut color pink - Biasa la,kasut gugurl..Kena la kasi color pink...Aku teringin gak nak try pakai kasut color pink..Tapi tak sanggup nak kena kutuk..So,lupakan ajelah...

7) Kulit color putih - Sebab Ailyl punya kulit mcm tue..Kalau nak ikut kulit aku, jawabnye gelap gelita le doodle tue..

8) Tahi lalat bawah bibir - Saje je aku taruk nak kasi lagi cute...Cuba bayangkan kalau Ailyl ade tahi lalat kat situ...
*baru nak bayangkan, ase nak pitam dah!!!!Sorry

9) Background color hijau - Sebenarnya nak lukis mcm2 lagi kt belakang tue,tapi guna paint susah nak mampos melukis...Actually,aku memang minat color hijau cenggitu..

DONE!!!! Terima kasih...



~from taiping with love~

2 comments:

wannurfazrini said...

goodluck yea :)

♥CIK SHA♥ said...

gud luck..

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...