...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


...countdown to my 1st ANNIVERSARY...

3


ALHAMDULILAH,lg 17 hari genap le SETAHUN usia perkahwinan aku..pejam celik pejam celik dah setahun upernye masa berjalan beb..peh,gile pny cpt masa nie berlari..huk huk huk..dan selama tue jugak le aku melalui kehidupan PJJ(PERKAHWINAN JARAK JAUH) + OBJ(ORG BINI JAUH)..cdey cdey cdey...sob sob sob...

tp xpe,nie kot namanya ujian+dugaan utk aku n wife terchenta..walaupon berjauhan,WIFE TERCHENTA ttp dihati..ops,feeling jewang la plak..huk huk huk..skrg ni aku dok serabut kapla nie dok pikir apo le aku nk kasi kt WIFE TERCHENTA aku 2 ek..tetiba je jadi xde idea..adoi la,otak ,otak, pesal la ko leh jem plak time aku dok memikir bab2 camni..huh..

maybe sok lusa idea yg bernas+jitu akan timbul kot dlm kapla otak aku nie..yg pasti tarikh 1 MEI 2010 adalah tarikh keramat aku n WIFE TERCHENTA..lg 17 hari beb..huhuhhuhu..

~from taiping with love~

3 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

weh aku 16 mei, huhuhhu!

umie said...

tahniah-tahniah..umie baru je 18/3 hari tu...mr. hubby bagi umie bunga dan kad tepat jam 12 tgh mlm....hehhehe....bagi isteri awak perkara yang dia nak sgt awak bagi kat dia...

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

makan malam yang romantik pun bagus..pompuan suka suprise..buat la sesuatu yg wife awk x penah pikir awk akan buat.

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...