...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


...part 2 : countdown to my 1st ANNIVERSARY...

4

hmmm...walaupun dlm kesejukan yg agak melampau (psl air-cond kuat sgt),aku ttp nk tulis gak..hmm,ari ni dah 21 April 2010..maksudnye lg 10 hari je lagi bakal tibanya 1st ANNIVERSARY aku..oh,masanya hampir tiba untuk detik bersejarah aku n WIFE TERCHENTA.

dlm entri sebelum nie aku memang dok fenin2+serabut kapla dok pikir pe benda yg aku nk wat utk celebrate anniversary aku yg julung2 kali nie. tp kini,TIDAK LAGI!!! aku dah de 1 idea yg aku ase cam sempoi+romantis gitu..idea ni pon timbul 3 ari lepas masa aku dok berangan2 dalam Exora akak aku..time tue aku tgh dok tunggu WIFE TERCHENTA kt dalam kampus Uitm sri iskandar..( wife aku wt PJJ kt situ)..so,bermula ari nie,aku dah kena start merangka+mencari bahan2 yg diperlukan utk celebrate anniversary aku tue..walaupon idea aku ni x melibatkan something yg expensive,tp hopefully WIFE TERCHENTA suke dgn pe yg aku rancangkan nie..mudah2an detik tue akan jadi satu detik yg terindah utk kami berdua..

p/s: ari nie WIFE TERCHENTA akan hadapi final exam utk 1st semester..gud luck syg!!..caiyok2

~from taiping with love~

4 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

wah! ape kah itu?? ekekek!! :) aku tak tau ape bagi ape kat laki aku aniberseri nanti, tgh memikir jugak ni! huhuhu

faizal said...

moh kite mikir sme2 weih..

Naura's Villa said...

jgn lupa publish t..apakata ko wat candle light dinner kat taman tasek tu..gerenti bini ko lompat2 suka..serius..

Ms. Ann said...

hu..hu.. eppy aniversary...

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...