...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


...go Asia go...

0
Salam semua..
Cayalah, tahniah, peeewiiittttt!!! Khas ditujukan kepada team-team dari Asia yang telah berjaya memenangi 1st game diorang dalam World Cup..Team yang aku maksudkan tak lain dan tak bukan mestilah Korea Selatan dan Jepun..Goooooooooooooooolllllllllllll!!!!

Hari Sabtu lepas Korea Selatan dah berjaya ganyang bekas juara Euro 2004, Greece 2-0.. Korea Selatan memang patut menang malam tue..Game diaorang cun giler..Sape kata orang badan kecik x boleh lawan orang badan besar..Kecik besar tue tak penting, yang penting semangat, skills mau ada beb..Semalam, Jepun plak tunjuk power..Kasi hantam Cameroon 1-0..Nie pon game antara kecik lawan besau, putih lawan hitam..Tapi team kecik@putih tak kasi can beb..Hahahaha,kesian kat Eto'o..Takpe2 Cameroon, 2nd game buat yang terbaik ok..Tapi sedikit kesedihan melanda squad dari zon Asia iaitu Australia..Adoiyaii, kesian beb si kanggaroo nie kena bantai 4-0 dengan Jerman..Dan itu adalah jaringan terbesar buat World Cup kali nie..Satu lagi team dari zon Asia yang bakal beraksi adalah adik-beradik Korea Selatan, iaitu Korea Utara..Hah, nie satu misi berat kaw-kaw punya..Sebab 1st game kena lawan Brazil beb..Tue antara feveret nak menang World Cup kali nie..Apa pun, all da best untuk Korea Utara..Kalau nak kalah sekalipun, 1-0 atau 2-0 cukup la..lebey-lebey xmo k..

p/s: masa tgh tulis entri nie, aku tgh bayangkan mcm mana la gamaknya kalau team Malaysia yang main dalam World Cup..Boleh korang bayangkan x?


~from taiping with love~

0 comments:

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...