...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


...kaunter timbang-menimbang...

2
ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Ada sesapa nak timbang berat tak? Tapi bukan timbang berat badan tau..Tapi timbang berat blog korang tue..Mungkin dah ramai yang pernah wat aktiviti timbang-menimbang nie kan..Tapi kepada blogger yang tak pernah lagi timbang blog,boleh la timbang-timbang di sini. Kat sini korang leh la check kapasiti blog korang dan bape load speed blog korang..Nie pulak result blog aku selepas ditimbang sukat..

Kalau korang rasa blog korang tue lembab semacam je walaupun line internet tue ok, baik korang gi timbang dulu blog korang..Kalau tengok load time korang tue lama semacam aje,baik kirenya korang buat kerja-kerja pembersihan sket kat blog korang tue..Buang aje la widget-widget yang tak patut tue..Buat berat je..


~from taiping with love~

2 comments:

Ms. Ann said...

he..he.. anne dah check dah.. nie resultnyer

Domain: annscape.blogspot.com
Size: 149.73 KB
Load time: 0.1 seconds
Average speed: 0 seconds

ok gak.. thanks the info

♥cutebabygirl♥ said...

malas nak check. tp dah tau mesti agk berat blog i tuh.
haha

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...