...r@k@n nI@g@ t@ukE BloG...


...tak nak bagi bersawang...

0
ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Semalam pukul 7.30 malam aku selamat sampai ke JB..Dan hari nie, aku datang balik ke ex-ofis aku..Kali nie,aku akan stay kat JB 2 minggu..Lama kan..So, ofis aku kat Penang mesti rindu bangat sama aku 2 minggu nie..Dan, yang paling tak best, aku tak leh jumpa wife aku 2 minggu nie..Nothing yang aku nak ceritakan..Sebab takde benda best pon nak share ngan korang..Tapi, saje je update entri..Tak nak la bagi blog merah aku nie bersawang lama-lama..Kesian kat dia..Tengok le nanti, kot-kot ada something yang best aku jumpa kat JB nie, aku share ngan korang k..


~from taipin with love~

0 comments:

Post a Comment

...rEpoRt kEsIh@t@n...